Service, kwaliteit en vakmanschap voor elke klant

Tegels Vromman in Damme was jarenlang een zeer bekend tegelbedrijf in West-Vlaanderen. Tot in augustus 2005 Christoph De Prest en Sabrina Neyt het bedrijf overnamen om het verder te zetten onder een nieuwe naam: Tegels De Prest. Sindsdien streven wij ernaar om de jarenlange traditie van service en vakmanschap minimaal op dezelfde voet verder te zetten.

 

Tegels De Prest biedt haar klanten een totaalservice aan dankzij een uitstekende service en begeleiding bij materiaalkeuze en verkoop en professioneel vakmanschap bij de plaatsing van vloeren en (wand)tegels. Want voor ons is het heel belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Persoonlijk advies op maat is voor Tegels De Prest de normale gang van zaken. En dat doen we met evenveel plezier voor particulieren als voor collega vloer- en tegelleggers en hun klanten.

 

In de moderne en ruime toonzaal van Tegels De Prest kunt u steeds terecht voor allerlei kwalitatieve materialen. U vindt er vloertegels voor binnen en buiten in marmer, graniet, blauwe hardsteen, natuursteen en keramiek, maar ook wandtegels, mozaïek en laminaat. Doe-het-zelvers of aannemers kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden om zelf de tegels te plaatsen. Wij hebben ook een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten van het merk Berdy en Lithofin, voor vloertegels, laminaat, klinkers en natuursteen.

 

Bezoek de totaal vernieuwde showroom (vanaf 23 maart 2013) van Tegels De Prest en laat u verrassen door ons aanbod!

Banner